page_banner

Pitakonan

1. R & D lan Desain

(1) Apa ide pangembangan produk sampeyan?

Produk kita wis inovasi, lan wis berkembang menyang kabutuhan pasar, terus-terusan dianyari, lan bahan baku kita tansah nggunakake bahan paling apik ing pasar.Lan kita bisa nggawe kustomisasi siji-kanggo-siji miturut kabutuhan pelanggan, sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan.

(2) Apa indikator teknis produk sampeyan?

Kita duwe lingkungan produksi lan kantor kelas siji, set lengkap pusat pangolahan presisi, fasilitas inspeksi lan tes lengkap lan bengkel produksi resik kelas 100,000 kanggo njamin keamanan lan efektifitas produk ortopedi.

2. Sertifikasi

(1) Apa sampeyan duwe sertifikasi?

Perusahaan kita wis entuk IOS9001: 2015, ENISO13485: 2016 sertifikasi sistem manajemen mutu lan sertifikasi CE

3. Pengadaan

(1) Apa sistem tuku sampeyan?

Kita duwe toko Ali lan situs web google.Sampeyan bisa milih miturut pakulinan tuku.

(2) Pira jinis produk sampeyan duwe?

Perusahaan kita minangka perusahaan platform profesional, nyedhiyakake para pelanggan kanthi panuntun dhumateng pengadaan-distribusi-instalasi-sawise-sales.Perusahaan kita duwe luwih saka 30 pabrik ing China, kita bisa nyedhiyakake kabeh produk piranti medis.

4. Produksi

(1) Apa proses produksi khusus kanggo produk sampeyan?

Babagan kustomisasi produk, kita bisa ngatur logo utawa ngatur produk kanggo sampeyan.Iki mbutuhake sampeyan ngirim conto lan gambar kanggo kita, kita bakal nggawe proofing, lan gawé sawise bener!

(2) Suwene wektu pangiriman produk normal sampeyan?

Yen sampeyan ora mbutuhake kustomisasi, biasane bisa dikirim sajrone seminggu.Yen sampeyan butuh kustomisasi, kayata nambah logo, bisa uga butuh wektu sing luwih suwe.Gumantung saka jumlah produk sampeyan, bakal njupuk kira-kira 3-5 minggu.

(3) Apa sampeyan duwe MOQ produk?Yen ya, apa jumlah minimal?

MOQ kita yaiku 1 potong, kita yakin banget ing produk kita lan ora bakal dipeksa tuku akeh potongan sekaligus.

(4) Apa total kapasitas produksi sampeyan?

Kita duwe akeh pabrik, umume kita bisa nggawe akeh sing dibutuhake.

5. Kontrol kualitas

(1) Apa piranti tes sampeyan duwe?

Peralatan lan buruh produksi kita profesional banget, lan produk kita ndhukung tes apa wae!

(2) Apa garansi produk?

Kabeh produk kita duwe wektu babar pisan rong taun.Sajrone periode iki, yen ana masalah kualitas karo prodhuk, kita bakal langsung menehi ganti rugi kanggo biaya prodhuk, utawa menehi diskon ing urutan sabanjuré.

6. Kintunan

(1) Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan dipercaya?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan berkualitas tinggi kanggo pengiriman.Kemasan khusus lan syarat kemasan non-standar bisa uga kena biaya tambahan.

(2) Kepiye babagan biaya pengiriman?

Kita bakal njaluk perusahaan ekspres kanggo nimbang lan rega dina sampeyan wis nyiapake pesenan lan ngandhani babagan pembayaran.Ora ana biaya sewenang-wenang sing diidini!Lan kita bakal nyoba paling apik kanggo nyilikake biaya barang kanggo kabecikan para pelanggan.

7. Produk

(1) Apa mekanisme rega sampeyan?

We nyedhiyani produk karo rega terjangkau kanggo pelanggan langsung lan ngilangake pranala penengah, lan ninggalake liyane jangkah kanggo pelanggan.Kita bakal ngirim dhaptar rega sing dianyari sawise perusahaan ngirim pitakon menyang kita.

(2) Apa layanan garansi produk sampeyan?

Biasane, layanan garansi produk 2 taun.Sajrone masalah kualitas produk iki, kita bali tanpa syarat.

(3) Apa kategori spesifik produk?

Produk saiki nutupi piring ortopedi, sekrup spinal, kuku intramedullary, stent fiksasi eksternal, daya ortopedi, vertebroplasty, semen balung, balung gawean, instrumen khusus ortopedi, instrumen pendukung produk lan macem-macem produk ortopedi liyane.

8. Cara pembayaran

Cara pembayaran?

Pembayaran bisa ditindakake ing situs web Ali, sing luwih aman kanggo sampeyan.Sampeyan uga bisa transfer langsung liwat bank, gumantung saka pakulinan pembayaran!

9. Pasar lan Brand

(1) Pasar endi sing cocog karo produk sampeyan?

Kedokteran Ortopedi lan produk kita cocog banget kanggo negara utawa wilayah ing saindenging jagad.

(2) Wilayah apa sing umume dicakup pasar sampeyan?

Saiki, perusahaan kita njaga kerjasama sing apik karo perusahaan penjualan ortopedi ing pirang-pirang negara, kalebu Afrika Selatan, Nigeria, Kamboja, Pakistan, Amerika Serikat, Filipina, Swiss lan akeh negara liyane!