spanduk

Trauma

  • Sekrup Ngunci Self-Tapping

    Sekrup Ngunci Self-Tapping

    Ringkesan Produk Penerimaan: OEM/ODM, Perdagangan, Grosir, Agen Regional, Pembayaran: T/T Sichuan Chenanhui Technology Co.,Ltd.minangka supplier implan ortopedi lan instrumen ortopedi lan melu, duwe pabrik manufaktur ing China, sing adol lan nggawe implan fiksasi internal.Sembarang pitakon kita seneng mangsuli.Pilih Sichuan Chenanhui, lan layanan kita mesthi bakal menehi kepuasan.Cocog kanggo operasi fraktur.Rincian cepet ...
  • Mental Patah Tulang Screw

    Mental Patah Tulang Screw

    Ringkesan Produk Penerimaan: OEM/ODM, Perdagangan, Grosir, Agen Regional, Pembayaran: T/T Sichuan Chenanhui Technology Co.,Ltd.minangka supplier implan ortopedi lan instrumen ortopedi lan melu, duwe pabrik manufaktur ing China, sing adol lan nggawe implan fiksasi internal.Sembarang pitakon kita seneng mangsuli.Pilih Sichuan Chenanhui, lan layanan kita mesthi bakal menehi kepuasan.Cocog kanggo operasi fraktur.Rincian cepet Nilai item ...
  • Radius Posterior Distal Ngunci Plate III (L / R) 3 bolongan ing sirah

    Radius Posterior Distal Ngunci Plate III (L / R) 3 bolongan ing sirah

    Ringkesan Produk: Penerimaan: OEM/ODM, Perdagangan, Grosir, Agensi Regional, Pembayaran: T/T Sichuan Chenanhui Technology Co.,Ltd.minangka supplier implan ortopedi lan instrumen ortopedi lan melu, duwe pabrik manufaktur ing China, sing adol lan nggawe implan fiksasi internal.Sembarang pitakon kita seneng mangsuli.Pilih Sichuan Chenanhui, lan layanan kita mesthi bakal menehi kepuasan.Ringkesan Produk: Kanggo Humeral Interlocking Nail System-Multidi...
  • Plat Pengunci Phalange Lurus Tipe I

    Plat Pengunci Phalange Lurus Tipe I

    Gambaran Umum Produk Pilih HC2.7, HA2.7 sekrup.Fitur Produk Desain anatomi: Bentuk piring nampung anatomi radius distal, cocog kanggo nyuda gangguan jaringan alus;Desain multi-bolongan articular: Trep kanggo mbenakake pilihan, kanthi fiksasi stabil;Ngunci kombinasi lan bolongan komprèsi (bolongan Combi): Nggunakake stabilitas sudut utawa komprèsi miturut syarat.Rincian Cepet Tags Produk Napa Pilih Layanan Kita
  • T-Phalange Locking Plate Tipe I

    T-Phalange Locking Plate Tipe I

    Gambaran Umum Produk Pilih HC2.7, HA2.7 sekrup.Fitur Produk Desain anatomi: Bentuk piring nampung anatomi radius distal, cocog kanggo nyuda gangguan jaringan alus;Desain multi-bolongan articular: Trep kanggo mbenakake pilihan, kanthi fiksasi stabil;Ngunci kombinasi lan bolongan komprèsi (bolongan Combi): Nggunakake stabilitas sudut utawa komprèsi miturut syarat.Rincian Cepet Tags Produk Napa Pilih Layanan Kita
  • Piring Pengunci Medis Radius Distal Multi-Axial (L/R)

    Piring Pengunci Medis Radius Distal Multi-Axial (L/R)

    Gambaran Umum Produk Pilih HC2.7, HA2.7 sekrup.Fitur Produk Desain anatomi: Bentuk piring nampung anatomi radius distal, cocog kanggo nyuda gangguan jaringan alus;Desain multi-bolongan articular: Trep kanggo mbenakake pilihan, kanthi fiksasi stabil;Ngunci kombinasi lan bolongan komprèsi (bolongan Combi): Nggunakake stabilitas sudut utawa komprèsi miturut syarat.Rincian Cepet Tags Produk Napa Pilih Layanan Kita
  • Radius Posterior Distal Ngunci Plate II

    Radius Posterior Distal Ngunci Plate II

    Gambaran Umum Produk Pilih HC2.7, HA2.7 sekrup.Fitur Produk Desain anatomi: Bentuk piring nampung anatomi radius distal, cocog kanggo nyuda gangguan jaringan alus;Desain multi-bolongan articular: Trep kanggo mbenakake pilihan, kanthi fiksasi stabil;Ngunci kombinasi lan bolongan komprèsi (bolongan Combi): Nggunakake stabilitas sudut utawa komprèsi miturut syarat.Rincian Cepet Tags Produk Napa Pilih Layanan Kita
  • Radius Posterior Distal Ngunci Plate IV

    Radius Posterior Distal Ngunci Plate IV

    Gambaran Umum Produk Pilih HC2.7, HA2.7 sekrup.Fitur Produk Desain anatomi: Bentuk piring nampung anatomi radius distal, cocog kanggo nyuda gangguan jaringan alus;Desain multi-bolongan articular: Trep kanggo mbenakake pilihan, kanthi fiksasi stabil;Ngunci kombinasi lan bolongan komprèsi (bolongan Combi): Nggunakake stabilitas sudut utawa komprèsi miturut syarat.Rincian Cepet Tags Produk Napa Pilih Layanan Kita
  • Rekonstruksi Anak Ngunci Piring

    Rekonstruksi Anak Ngunci Piring

    Gambaran Umum Produk Pilih HC2.7, HA2.7 sekrup.Fitur Produk Desain anatomi: Bentuk piring nampung anatomi radius distal, cocog kanggo nyuda gangguan jaringan alus;Desain multi-bolongan articular: Trep kanggo mbenakake pilihan, kanthi fiksasi stabil;Ngunci kombinasi lan bolongan komprèsi (bolongan Combi): Nggunakake stabilitas sudut utawa komprèsi miturut syarat.Rincian Cepet Tags Produk Napa Pilih Layanan Kita
  • Distal Radius Metacarpal Side Column Ngunci Piring

    Distal Radius Metacarpal Side Column Ngunci Piring

    Gambaran Umum Produk Pilih HC2.7, HA2.7 sekrup.Fitur Produk Desain anatomi: Bentuk piring nampung anatomi radius distal, cocog kanggo nyuda gangguan jaringan alus;Desain multi-bolongan articular: Trep kanggo mbenakake pilihan, kanthi fiksasi stabil;Ngunci kombinasi lan bolongan komprèsi (bolongan Combi): Nggunakake stabilitas sudut utawa komprèsi miturut syarat.Rincian Cepet Tags Produk Napa Pilih Layanan Kita
  • Plat Pengunci Cloverleaf

    Plat Pengunci Cloverleaf

    Gambaran Umum Produk Pilih HC2.7, HA2.7 sekrup.Fitur Produk Desain anatomi: Bentuk piring nampung anatomi radius distal, cocog kanggo nyuda gangguan jaringan alus;Desain multi-bolongan articular: Trep kanggo mbenakake pilihan, kanthi fiksasi stabil;Ngunci kombinasi lan bolongan komprèsi (bolongan Combi): Nggunakake stabilitas sudut utawa komprèsi miturut syarat.Rincian Cepet Tags Produk Napa Pilih Layanan Kita
  • Piring Ngunci Panggul

    Piring Ngunci Panggul

    Gambaran Umum Produk Pilih HC2.7, HA2.7 sekrup.Fitur Produk Desain anatomi: Bentuk piring nampung anatomi radius distal, cocog kanggo nyuda gangguan jaringan alus;Desain multi-bolongan articular: Trep kanggo mbenakake pilihan, kanthi fiksasi stabil;Ngunci kombinasi lan bolongan komprèsi (bolongan Combi): Nggunakake stabilitas sudut utawa komprèsi miturut syarat.Rincian Cepet Tags Produk Napa Pilih Layanan Kita
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3