spanduk

Produk gabungan

  • Komponen sendi lutut prostetik Femoral Condyle

    Komponen sendi lutut prostetik Femoral Condyle

    Ikhtisar Produk Kita nyedhiyakake sistem dhengkul fleksi dhuwur, sistem lutut sing mbatesi lan prostesis lutut tumor khusus.Prosthesis panggantos dhengkul permukaan total umume kasusun saka tungkak femoral, tray tibial, lan pad tibial.Komponen kasebut kasedhiya ing macem-macem spesifikasi kanggo nyukupi kabutuhan klinis.Sistem sendi lutut fleksi dhuwur: desain shift mburi kothak mbukak, njaga volume balung, njaga kontinuitas balung kortikal anterior, radius cilik J-shaped desi ...
  • Batang Femoral BB1

    Batang Femoral BB1

    Fitur Product Parameter produk Apa Pilih Kita Layanan
  • Sistem Knee XN (Utama/Revisi)

    Sistem Knee XN (Utama/Revisi)

    Fitur Product Parameter produk Apa Pilih Kita Layanan
  • Batang femoral tanpa semen saka prostesis pinggul

    Batang femoral tanpa semen saka prostesis pinggul

    Product Overview Sendi pinggul kasusun saka soket, lapisan, sirah bal, gagang lan komponen liyane.Saben komponen duwe sawetara bahan lan spesifikasi.Pemilihan bahan lan model miturut operasi pinggul sing beda.Ana rong jinis batang: batang semen lan batang bio-sendi.Stalk biologi sing saiki digunakake ing saindenging jagad yaiku desain bentuk baji telung dimensi, sing digunakake kanggo nambah transmisi stres lan nambah stabilitas mburi batang ...